Over Ons

Al meer dan 10 jaar dé horecabakkerij van Warmond

Horecabakkerij Warmond is de voortzetting van Horecabakkerij Akerboom. In 2013 namen David en Bianca Smit de bakkerij over. Zoals de naam al aangeeft, bakt de bakkerij vooral voor horecagelegenheden zoals hotels, restaurants en snackbars, maar ook voor andere organisaties zoals kinderdagverblijven. Ons aantal klanten groeit: wij bezorgen nu bij klanten in Teylingen, Katwijk, Oegstgeest, Noordwijk, Wassenaar en vooral Leiden. Dit betekent niet dat particulieren niet bij ons terecht kunnen, de particuliere verkoopwinkel is zes ochtenden per week open. We bakken bovendien vaak op bestelling, als mensen bijvoorbeeld iets speciaals willen zoals extra stevig brood of brood zonder zout.

Mooie, gloednieuwe locatie aan de Veerpolder

Wij waren inmiddels echt uit ons jasje gegroeid en daarom is onze horecabakkerij sinds juni 2018 gevestigd in een gloednieuw pand aan de Veerpolder. In onze nieuwe, meer praktische locatie hebben de bakkers een betere en grotere werkruimte. Bovendien hebben we ook de machines kunnen uitbreiden: we hebben een nieuwe rijskast, een tweede vriezer en een tweede oven. Met deze investeringen kunnen we weer groeien en vooral efficiënter en prettiger werken.

Naast het nieuwe pand zijn ook onze auto's en onze huisstijl veranderd. Het aloude rood en de wellicht bekende bezorgauto's hebben plaatsgemaakt voor grijze Renaults en een blauw logo. Echt op alle fronten een nieuwe start!

ZIEN WIJ U GAUW?